Ik ben Eric

en dit is mijn verhaal

Op m’n 18e begon ik bij de politie als agent. 10 jaar lang probeerde ik de wereld een beetje veiliger en leuker te maken. Na een studie ontwikkelde ik me binnen de politie tot strategisch adviseur. 

Ondernemerschap en creativiteit waren elementen die ik al langer miste binnen mijn werk. En daarom was ik ernaast veel bezig met webdesign en online marketing. In 2022 nam ik het besluit volledig te stoppen bij de politie om me te kunnen richten op webdesign en online marketing. 

Strategie is dus niet nieuw voor mij en is ook altijd de basis voor als we een samenwerking aangaan. Dat maakt dat we ergens naartoe kunnen werken en op die manier veel effectiever zijn.

 

Ik woon met mijn vrouw Renee en mijn drie dochters in het fantastische (ja écht!) Almere Oosterwold. Ik ben verder actief voor de Oosterwold-school Sofia, een staatsvrije school die we met een grote groep ouders mogelijk maken. Verder hou ik van yoga, krentenbollen, landkaarten, ginger beer, kamperen en grasmaaien.

Ik woon met mijn vrouw Renee en mijn drie dochters in het fantastische (ja écht!) Almere Oosterwold. Ik ben actief voor de Oosterwoldschool Sofia, een staatsvrije school die we met een grote groep ouders mogelijk maken. Verder hou ik van yoga, krentenbollen, landkaarten, ginger beer, kamperen en grasmaaien.

Wil je een keer vrijblijvend sparren?