Ik ben Eric

en dit is mijn verhaal

Als allround webdesigner bied ik ondernemers, bedrijven en organisaties een compleet pakket van diensten. Van digitale strategie tot hosting en van vormgeving tot de meest complexe websites en webshops. Juist de combinatie van creativiteit en digitale technologie is mijn passie!

Centraal staat de persoonlijke samenwerking want in het proces van het creëeren van een website trekken we samen op. We onderzoeken wat de mogelijkheden zijn, komen tot een passend ontwerp en ook na de lancering van de nieuwe website blijf ik betrokken om de website goed te onderhouden.

Ik woon met mijn vrouw Renee en mijn drie dochters in het fantastische (ja écht!) Almere Oosterwold. Ik ben verder actief voor de Oosterwold-school Sofia, een staatsvrije school die we met een grote groep ouders mogelijk maken. Verder hou ik van yoga, krentenbollen, landkaarten, ginger beer, kamperen en grasmaaien.

Ik woon met mijn vrouw Renee en mijn drie dochters in het fantastische (ja écht!) Almere Oosterwold. Ik ben actief voor de Oosterwoldschool Sofia, een staatsvrije school die we met een grote groep ouders mogelijk maken. Verder hou ik van yoga, krentenbollen, landkaarten, ginger beer, kamperen en grasmaaien.

Mijn werkwijze

Zullen we in een gesprek onderzoeken wat voor jou de mogelijkheden zijn?

Zullen we in een gesprek onderzoeken wat voor jou de mogelijkheden zijn?